Proizvođač: Tehnologie Medicale

Francuska

Technologie Medicale još od 1980. godine pokazuje svoje stručno znanje i vladanje dizajniranjem i inovacijama na polju terapije kiseonikom i sukcije.

Tokom proteklih nekoliko godina, proizvodni program Technologie Medicale je doživeo tehnički, ergonomski i estetski razvoj. To je ono što omogućava ovom proizvođaču da nudi veoma pouzdanu opremu koja je laka za korišćenje i koja savršeno ispunjava standarde koji se odnose na medicinska sredstva.

Technologie Medicale ostaje dosledan strateškim izborima koji su napravili veliki uspeh: sva TM medicinska sredstva se i dan-danas proizvode u Francuskoj. Ovaj izbor je garancija da TM usavršava kvalitet svojih proizvoda i da je kadar da brzo reaguje i prilagođava se potrebama klijenata.

Technologie Medicale je nosilac relevantnih sertifikata koji jemče njegovu usaglašenost sa evropskim standardima kvaliteta.

Proizvodni program: adapteri za šinske sisteme, držači katetera, držači posuda, držači temperaturne liste, elementi šinskog sistema, infuzioni stalak, klipse za šinske sisteme, korpe, pokretni sistemi za držače katetera, pokretni sistemi za sukciju, police sa fiokama, protokomeri sa ovlaživačem, regulatori pritiska, šinski adapteri, šinski sistemi, sukcija, terapija kiseonikom, univerzalne police, vodeni manometri.