Proizvođač: Quantel Medical

Laseri, Pahimetri, Ultrazvučni aparati
Francuska

Quantel Medical je prisutan u preko 110 zemalja direktno ili putem distributera, time je postao svetski lider na području oftalmologije. Podržane su sve potrebe oftalmologa u dijagnostikovanju i lečenju pacijenata od četiri glavna uzrokovača slepila: katarakta, glaukom, dijabetička retinopatija i makularna degeneracija.

Od 1993. godine Quantel Medical je posvećen istraživanju i razvoju, dizajnu, proizvodnji i distribuciji inovativnih medicinskih uređaja u oblastima oftalmologije i ultrazvuka. Kompanija je u konstantnom usponu kroz stalne tehnološke inovacije, što je rezultiralo redovnim uvođenjem novih proizvoda na tržištu.

Međunarodna prisutnost je omogućila kompaniji razmenu znanja i iskustva širom sveta, kroz jedinstvenu, visoko efikasnu distributersku mrežu. Quantel Medical sa ponosom nudi obuku svojim distributerima i krajnjim korisnicima, kako bi osigurao optimalnu upotrebu i pravilno održavanje svojih medicinskih proizvoda, kao garanciju sigurnih i efikasnih postupaka za pacijente.

Proizvodni program: oftalmološki ultrazvučni aparati, pahimetri, oftalmološki laseri fotokoagulatori, oftalmološki laseri fotodisruptori (YAG&SLT).