Proizvođač: MIPM

Monitori
Nemačka

MIPM je skraćeno od Mammendorfer Institut für Physik und Medizin i oni su mala kompanija koja se nalazi u selu Mammendorf kraj Minhena. Još od 1982. godine je specijalizovana za razvoj i proizvodnju medicinskih proizvoda namenjenim konkretnim potrebama u industriji medicinske opreme.

Razvoj i proizvodnja pacijentskih monitora i špric pumpi za korišćenje u MRI okruženju predstavlja okosnicu poslovanja proizvođača MIPM. Njihovo interno R&D odeljenje tesno sarađuje sa medicinskim osobljem i proizvođačima MRI opreme u cilju razvoja proizvoda koji u potpunosti odgovaraju potrebama tržišta. MIPM razvija i proizvodi svoje proizvode koji su kompatibilni sa MRI okruženjem isključivo u Nemačkoj i prodaje ih svuda u svetu.

Raspon proizvoda:

  • pacijentski monitori
  • špric pumpe sa primenom u MRI okruženju

TeslaDUO predstavlja najnoviji standard u MRI pulsnoj oksimetriji. TeslaDUO je specijalno dizajniran za monitoring pacijenata u toku MRI pregleda. Ispunjava zahteve rediologa i anesteziologa bez pogoršanja kvaliteta slike.

TeslaDUO kontinuirano meri saturaciju kiseonikom i puls, kao i neinvazivni krvni pritisak u toku MRI pregleda.

Grupa: Monitori

TeslaM3 je specifično predviđen za monitoring u toku MRI pregleda. Monitor i korisnički interfejs su dizajnirani u saradnji sa kliničkim korisnicima i na taj način ispunjava sve zahteve jednog savremenog pacijentskog monitora.

Lako rukovanje senzorima i priborom, kao i intuitivan korisnički meni bili su pokretačka snaga u razvoju modela TeslaM3.

TeslaM3 se može konfigurisati u skladu sa vašim pojedinačnim potrebama, a sve komponente se mogu u svakom trenutku nadograditi.

Grupa: Monitori