Proizvođač: Innovgas

Anestezija
Australija

INNOVGAS dizajnira, razvija i prodaje inovativna sredstva za upotrebu u perioperativnom okruženju. Težimo unapređenju efikasnosti u anesteziji i optimizovanju nege pacijenta.

Raspon proizvoda:

  • tvrde zaštite koje štite oči od eksternog pritiska u toku opšte anestezije
  • prevoji predviđeni da održe zatvorenost očnih kapaka u toku opšte anestezije

The EyeProTM je prevoj specijalno namenjen da drži očni kapak zatvorenim u toku opšte anestezije radi zaštite od kornealne povrede i keratopatije.

Poseduje dvostruki sistem lepljenja koji drži zatvorenim očne kapke, ali se lako i bezbedno skida.

The EyeProTM takođe ima na sredini “prozor” koji omogućava anesteziologu da proveri da li pacijentove oči ostaju zatvorene tokom procedure.

Grupa: Anestezija

NoPressTM zaštitno sredstvo od pene i rigidne plastike specijalno napravljeno da zaštiti oči pacijenta pod anestezijom od spoljneg pritiska. Njegov jedinstveni dizajn i design savitljivost po sredini čine da sredstvo može izdržati veliki pritisak i da ostane prilagođeno licu pacijenta. NoPress je predviđen za pacijente koji leže na leđima ili boku, ne preporučuje se pacijentima koji leže na stomaku.

3M hipoalergijska lepljiva traka omogućava lako i bezbedno stavljanje i skidanje. Providni štitnik očiju omogućava vam da vidite oči pacijenta. Štit iscela bolje raspoređuje pritisak preko orbitalnih oboda očne šupljine i time umanjuje silu. Savitljivost po sredini i unapred zakljivljen štitnik omogućavaju odličnu prilagodljivost licu. Male rupe sa obe strane sprečavaju kondenzaciju. Lepilo drži sredstvo u položaju na licu. Štit iscela omogućava bolje prijanjanje različitim oblicima i veličinama lica.

Grupa: Anestezija