Proizvođač: Heinen + Löwenstein

Anestezija, Polisomnografi i poligrafi
Nemačka

HEINEN + LÖWENSTEIN je nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom aparata za anesteziju, polisomnografa, respiratora i aparata za neonatologiju. Izuzetna posvećenost u razvoju novih tehnologija u oblasti medicine, dovela je kompaniju u sam vrh vodećih kompanija u ovoj oblasti. Razvoj moderne medicine i medicinske tehnologije su u neraskidivoj vezi, stoga kompanija HEINEN + LÖWENSTEIN, u saradnji sa proizvođačima širom sveta, ostvaruje veoma brz i veliki napredak, posebno u proizvodnji aparata za anesteziju i polisomnografiju.

Ova 'stanica za ličnu anesteziju' je kombinacija dokazanog ergonomskog dizajna, higijenskih standarda i vrhunske tehnologije.

Učinak ventilacije ravan standardu ventilatora za intenzivnu negu Klasična mešavina gasova cevnih protokomera Pneumatski pogon ventilatora Pacijentski sistem predviđen za efikasno pripremanje i veoma lako sklapanje Promena apsorpcije u toku rada Tehnologija ventilacije predviđena za pacijente bilo koje starosti. Režimi ventilacije: IMV, SIMV, PCV, Man. Spont. (opciono SPCV, PSV, HLM)

Grupa: Anestezija

Leon MRI je specijalno razvijen za upotrebu u MRI okruženju sa snagom polja do 40 millitesla. Raspon napona za Leon MRI: Raspon napona i funkcionisanje Leon MRI, potpuno se poklapa, bez ikakvih ograničenja, dobro etabliranom modelu LEON. Još jedna velika logična prednost može se naći u kompatibilnosti kompaktnog sistema kola sa modelom LEON plus, LEON i Leon MRI sistemima. Pozicija u odnosu na MRI se prati integrisanim monitorom magnetnog polja.

Grupa: Anestezija

Leon Plus je razvijen modularno kao prava platforma.  Ovaj uređaj koji asistira anesteziji se može potpuno integrisati u vašu radnu sredinu i prilagoditi vašim ličnim radnim zahtevima.

15'' kolor TFT ekran koji reaguje na dodir Precizna elektronski podešena mešavina gasova sa podesivim protokom od 200ml/min do 18 l/min i tako pogodna od polu-otvorenog do kvazi-zatvorenog raspona Razni senzori za gas se mogu selektovati i integrisati se na ekranu, sa identifikacijom gasa i bez nje Opcioni istovremeni pregled 4 grafikona u realnom vremenu Monitoring pritiska snabdevanja gasom na ekranu Potpuno upravljanje podacima sa prikazom trenda Pritiskom podržana spontana ventilacija PSV (ASSIST) Dodatne sigurnosne mere za zaštitu od hipoksičnih gasnih mešavina Dodatni monitoring nad opcionim dodacima Režimi ventilacije: IMV, SIMV, PCV, Man. Spont. SPCV, PSV, HLM Opciono: Nadogradnja softvera za neonatologiju IMV/SIMV- Mode ; PCV/VTG režim garantovanja volumena

Grupa: Anestezija

LEOSound je specijalno razvijen novi respiratorni dijagnostički sistem. Sistem može da beleži i analizira kašalj, disanje i zvuke pluća tokom dugog vremenskog perioda. Uređaj se napaja pomoću baterija, mali je i kompaktan i omogućava lagano ambulatorno i stacionarno beleženje za decu i odrasle.

Mini Screen Plus je 10-kanalni 10-kanalni sistem za dijagnostiku sna čiji je signal odličnog kvaliteta i veoma je lak za korišćenje. MinScreenPlus kanali: SPO2, frekvencija pulsa, disajni pokret x2, protok, hrkanje, položaj tela, senzor svetlosti, pletismografija, CPAP/BiPAP pritisak (uključujući Softver za aplikacije i analizu)