Proizvođač: Hamilton Medical

Respiratori
Švajcarska

HAMILTON MEDICAL je švajcarska firma u porodičnom vlasništvu, koja  prema svetskim standardima dizajnira, proizvodi i distribuira visokokvalitetne uređaje za podršku disajne funkcije kod odraslih, dece i beba. HAMILTON ventilatori intezivne nege poseduju jedinstvene sofisticirane algoritme za automatsku adaptivnu respiraciju pomoću zatvorene petlje, što ih čini nedostižnim u pogledu procesa odvikavanja.

Od samog nastanka mikroprocesorski kontrolisanog ventilatora, HAMILTON MEDICAL je usavršavao umetnost ventilacije pacijenata na intezivnoj nezi. Današnji ventilatori kombinuju iskustva naučnika i korisnika širom sveta, kombinujući švajcarsku preciznost i italijanski ergonomski dizajn. Kao rezultat, nastale su aplikacije bazirane na vodećoj tehnologiji ventilacije u medicini: ventilatori koji su istovremeno precizni, pouzdani i jednostavni za upotrebu - što se potvrđuje vodećom pozicijom na svetskom tržištu.

Proizvodni program obuhvata: respiratore/ventilatore za intenzivnu negu

Grupa: Respiratori

HAMILTON-C1 respirator jedinstven u pružanju neinvanzivnih i invanzivnih performansi u intenzivnoj nezi. Sastoji se od glavne jedinice sa O2 ćelijom, Exp. valvulom, baterijom, flow senzorom, HEPA i Dust filterima. TFT ekran u boji, touchscreen. Poseduje sve standardne volumenom i pritiskom kontrolisane modove, uključujući i ASV inteligentnu ventilaciju, integrisanu bateriju, vazdušnu turbinu, softver za ventilaciju odraslih pacijenata i dece. Zbog male težine je pogodan za transport.

Grupa: Respiratori

HAMILTON-C3 respirator je dizajniran da obezbedi respiratornu podršku kod odojčadi, dece i odraslih. Pogodan za invazivnu i neinvazivnu ventilaciju. Sastoji se od glavne jedinice sa O2 ćelijom, Exp. valvulom, baterijom, flow senzorom, HEPA i Dust filterima. TFT ekran u boji, touchscreen 12.1". Poseduje kontrolisane modove, uključujući i ASV inteligentnu ventilaciju, integrisanu bateriju, vazdušnu turbinu, softver za ventilaciju odraslih pacijenata i dece. Njegova kompaktnost i nezavisnost od direktnog napajanja strujom, omogućavaju prenos respiratora kroz celu bolnicu, gde god je to potrebno.

Grupa: Respiratori

HAMILTON-C6 predstavlja novu generaciju ventilatora najvišeg ranga. Kombinacija modularnosti, lakoće upotrebe, mobilnosti i naprednih mogućnosti omogućava vam da personalizujete ventilacionu terapiju vašeg pacijenta. Zahvaljujući uskim gabaritima, integrisanom nosaču kiseoničke boce i turbini vrhunskih performansi, HAMILTON-C6 može ostati kraj pacijenta i u toku intrahospitalnog transporta.

Grupa: Respiratori

HAMILTON-MR1 ventilatori sadrže kompaktnu, moćnu konstrukciju koja povećava dostupnost odgovarajućih režima terapije za bolničke pacijente koji zahtevaju pregled magnetnom rezonancom.

Sa efikasno zaštićenim ventilatorom HAMILTON-MR1, koji je kompatibilan za MRI, kvalitet ventilacije i snimanja magnetnom rezonancom je zagarantovan tokom celokupnog postupka. Integrisani merač intenziteta magnetnog polja, TeslaSpy, čini nevidljivo magnetno polje vidljivim i pomaže vam da bezbedno postavite vaš uređaj.

HAMILTON MEDICAL ventilatori su kombinacija pouzdanosti i visokih performansi sa naprednom strategijom zaštite pluća i režimima koji se prilagođavaju pacijentu. Oni su idealan izbor za odeljenja intenzivne nege gde se odvija oporavak pacijenata od operacije srca, za odeljenja poluintenzivne nege gde se pacijenti redovno transportuju na MRI odeljenje.

HAMILTON-MR1 obezbeđuje beskompromisnu kontinuiranu ventilaciju od ICU do MRI odeljenja i natrag.

Grupa: Respiratori

HAMILTON-S1 ventilator je prvi ventilator na svetu sa potpuno zatvorenom petljom ventilacije, INTELLiVENT-ASV, koji automatski i u celosti primenjuje strategije za zaštitu pluća, umanjuje rizik od grešaka operatera i podstiče rano odvikavanje. HAMILTON-S1 je univerzalni ventilator pogodan za invazivnu i neinvazivnu terapiju za sve grupe pacijenata: od novorođenčadi do odraslih. Pruža nazalni CPAP, uključujući odličnu kompenzaciju curenja putem Hamiltonovog algoritma IntelliTrig.

HAMILTON-S1 sa INTELLiVENT-ASV obuhvata:

izbor između manuelnih i/ili potpuno kontrolisanih režima invazivne i neinvazivne ventilacije sveobuhvatan monitoring paket mogućnost ventilacije odraslih, dece i novorođenčadi jedinstveni ekran (Ventillation Cockpit) je dizajniran da bude vaš vodič prilikom donošenja odluka tako što na intuitivan način vizualizuje kompleksne informacije PV-Tool Pro, novi poboljšani, sveobuhvatni uređaj za dijanostiku pluća koji pruža informacije o stanju pluća integrisani sinhronizovani Aeroneb nebulajzer pomaže u konzervaciji skupih medikamenata novi kombinovani trendovi i referentne petlje lakše pružaju informacije o promenama u stanju pluća

Grupa: Respiratori

HAMILTON-T1 je transportni ventilator intenzivne nege koji se, zahvaljujući svojim performansama, koristi prilikom transporta pacijenata, kako u ambulantnim vozilima, tako i u helikopterima i avionima. Pogodan je i za invazivnu i neinvazivnu ventilaciju u intenzivnoj nezi. Poseduje softver za ventilaciju odraslih pacijenata, dece i odojčadi. Trajanje baterije više od 9h bez zamene.