Proizvođač: Haelvoet

Komode, Kreveti, Stalci za jelo, Strečeri
Belgija

Vodeći belgijski proizvođač bolničkog nameštaja.

Ulaganjem u inovaciju svojih proizvoda, kako po pitanju kvaliteta, tako i dizajna, Haelvoet pretenduje da postane vodeći proizvođač u većini zemalja Evrope. Ključni principi njihovih dizajnera su elegantnost, harmonija i praktičnost.

Njihov proizvodni program obuhvata:

  • Bolničke krevete za intenzivnu negu
  • Bolničke krevete za poluintenzivnu negu
  • Natkasne i stolovi za hranjenje
  • Veliki asortiman stolova, stolica i ormana
  • Pacijent strečere

Proizvodni program: kreveti, bolnički kreveti za intenzivnu negu, bolnički kreveti za poluintenzivnu, bolničke natkasne, stalci za jelo, stolice za čekaonice, klupe za čekaonice, stolovi i stolice, pacijent strečeri, ormani

Natkasne/komode od metala ili laminatne iverice sa slojevitom pločom MDF, poseduju vrata i fioku, kao i otvoreni prorez. Mogućnost nadogradnje sa pločom za obedovanje i točkićima.

Grupa: Komode

Kreveti najnovije generacije sa trodelnim i četvorodelnim ležećim površinama.

Mogućnost električnog podešavanja visine, trendelerburg i kontra trendelerburg pozicije, automatsko, simultano podešavanje sekcije za kolena i leđa, produžavanja kreveta.

Sadrži centralni kočioni sistem.

Grupa: Kreveti

Pedijatrijski krevet za reanimaciju koji se sastoji od metalnog rama, platforme za dušek i 4 skidljiva štitnika sa strane.

Ram je napravljen od okruglih čeličnih cevi. Šine od skidljivih štitnika su hromirane. Krevet je otporan na uobičajne proizvode za čišćenje i sredstva za dezinfekciju.

Sadrži 4 integrisana držača stalaka za infuziju. Ram kreveta se oslanja na 4 točka Ø 100 mm sa kočnicama.

Kreveti su napravljeni u skladu sa EU normom EN 716 i usaglašeni su sa Evropskom direktivom za medicinska sredstva 93/42/EEC.

Grupa: Kreveti

Sto sa poslužavnikom čije je postolje u obliku slova U. Mogućnost podešava pomoću gasne opruge između. Površina stola sa fiksnim i pokretnim delom.

Hidraulični HiLo strečer, površina od materijala propustnog za rentgen. Opremljen udobnim dušekom, pokrivenim točkovima, šipkama za guranje na uzglavlju, odbojnici u uglovima. mogućnost podešavanja naslona za leđa.

Grupa: Strečeri