Proizvođač: Haag-Streit

Biomikroskopi, Perimetri
Švajcarska

HAAG-STREIT je vodeći proizvođač instrumenata i medicinske opreme za oftamologe, optometričare i optičare. HAAG-STREIT je sinonim za tradiciju i inovaciju na polju oftalmologije. Svojim višegodišnjim iskustvom HAAG-STREIT prednjači u razvoju, dizajniranju i proizvodnji dijagnostičkih instrumenata. HAAG-STREIT sam predstavlja ‘zlatni’ standard u modernoj biomikroskopiji duže od 50 godina, a u keratometriji duže od 100 godina, i taj standard još uvek nije osporen.   HAAG-STREIT proizvodi impresioniraju zahvaljujući svojoj preciznosti, funkcionalnosti i praktičnom rukovanju što je rezultat vrhunske kombinacije tradicionalne mehanike visoke preciznosti i optike i najsavremenije tehnologije.

Proizvodni program obuhvata: špalt lampe, rešenja za prikaz slike, sočiva, perimetre, biometre, oftalmološke mikroskope

LENSTAR LS900 omogućava korisniku kompletnu biometrijsku procenu pacijentovog oka u okviru jednog merenja, uključujući debljinu sočiva, dubinu prednje komore (položaj sočiva) i debljina retine.

U jednom uređaju sadržani su biometar, keratometar, pahimetar, pupilometar i IOL kalkulator.
Izvršite do devet merenja odjednom, uključujući debljinu sočiva. T-Cone Toric Platforma
LENSTAR jedinstveno merenje i platforma za planiranje za torična intraokularna sočiva. Olsen Formula za izuzetno predviđanje IOL.
LENSTAR je prvi optički biometer na tržištu koji omogućava precizno merenje debljine sočiva, u tandemu sa ugrađenom Olsen IOL formulom za izračunavanje LENSTAR pruža miminalnu IOL predikciju za sva očna oboljenja. Postrefraktivno računanje intraokularnog sočiva.
Sadrži Shammas No-History, metod Masket i modifikovani Masket, LENSTAR omogućava hirurgu koji operiše kataraktu lako korišćenje aparata za dijagnostiku post refraktivnih izračunavanja.

Grupa: Biomikroskopi

Haag-Streit BM 900 je već gotovo 50 godina standard među savremenim bioikroskopima – i on to i dalje ostaje! Preko 100,000 profesionalaca širom sveta koji poseduju BM 900 slažu se da je ovaj uređaj najbolja investicija koju su ikada napravili za svoju ordinaciju.

Konvergentna optika koja pruža brilijantan pregled Dva "udarna" uvećanja od 10 i 16x Mala udaljenost od posmatrača do pacijenta Najjače moguće osvetljenje na špalt lampi Izuzetna optika za dnevnu upotrebu koja ne izaziva zamor oka LED osvetljenje koje pruža uvid u više detalja

Grupa: Biomikroskopi

BQ 900 je sinonim za izuzetnu optiku, svestranost i lakoću upotrebe. Predstavlja standard za lekare koji zahtevaju naprednu biomikroskopiju. Modularni sistem koji omogućava pravljenje video zapisa i fotografija i širok opseg dodataka uključujući mikroskope za obuku, okulare pod nagibom i, za pregled retine, jedinstveni stereo variator.

Višenamenska špalt lampa Stereo variator, najbolji pregled retine čak i kroz male zenice Profesionalni nivo koji sadrži Imaging Module IM 900 Ergonomski uređaj čija optika ne izaziva zamor operatera tokom svakodnevne upotrebe Ergonomski uređaj, visokog kvaliteta, mali zahtevi za održavanjem LED osvetljenje koje pruža uvid u više detalja

Grupa: Biomikroskopi

Octopus 300 je kompaktni perimetar za svaku ordinaciju koja dijagnostikuje glaukom. Može čak da stane u ćošak i da napravi precizne rezultate bez tamne sobe.

Perimetar za dijagnostiku glaukoma: standardna perimetrija, SWAP i trepereći marker

Najbrža strategija testiranja: kompletan pregled za 2:30 minuta Pouzdanost: potpuna kontrola fiksacije oka i automatsko podešavanje oka Povezivost: Eternet konekcija i EMR interfejs

Grupa: Perimetri

Nova tehnologija perimetara za ranu dijagnozu i standardnu belo-na-belo perimetriju u jednom kompaktnom uređaju.

Jednostavno rukovanje preko ekrana koji reaguje na dodir sa optimizovanim i povezivim softverom EyeSuite koji štedi vreme vama i vašim pacijentima. Svetska inovacija u oblasti perimetrije – brz i pouzdan Pulsar test metod za rano otkrivanje glaukoma. Octopus 600 je proširio uspešnu paletu HAAG-STREIT proizvoda za analizu vidnog polja, kombinujući Pulsar metod za rano otkrivanje glaukoma i standardnu belo-na-belo perimetriju za dugotrajno korišćenje u jednom kompaktnom nezavisnom uređaju. Ovo je prvi uređaj za analizu vidnog polja koji obavlja standardnu belo-na-belo perimetriju na integrisanom ekranu koji ne treperi, koristeći TFT i LED tehnologiju.

Grupa: Perimetri

Octopus 900 je perimetar koji kombinuje razne funkcije izuzetne produktivnosti za zahtevne ordinacije, klinike sa velikim obimom posla i univerzitetske bolnice.

Perimetar koji kombinuje razne funkcije: standardna automatizovana perimetrija, SWAP, Flicker i Goldmann Kinetik Najbrža strategija testiranja: Ceo threshold test za 2:30 minuta Goldmann Kine tic: zvanični naslednik originalnog Goldmann perimetra Pouzdanost: potpuna kontrola fiksacije oka i automatsko podešavanje oka Povezivost: Eternet konekcija i EMR interfejs

Grupa: Perimetri