Proizvođač: Chest

Spirometri
Japan

CHEST M.I., INC. je vodeći japanski proizvođač i distributer medicinske elektronske opreme za dijagnozu i lečenje pluća čiji su proizvodi svetski priznati zbog njihovog kvaliteta i odlične službe.

Poslednjih godina, učestalost ozbiljnh bolesti pluća kao što je astma, alergija, emfisem i rak pluća brzo raste usled narušavanja životne sredine, okoline u kojoj je zastupljen stres, starenje populacije i dr. Rana dijagnoza i lečenje plućnih bolesti su sve važniji za obolele kako bi se izbegla trajna oštećenja.

CHEST M.I., INC. svojim razvojem i uvođenjem novih proizvoda za lečenje bolesti pluća za bolničku i kućnu upotrebu, doprinosi kvalitetu života.

Proizvodni program obuhvata spirometre

Grupa: Spirometri

Spirometar HI-801se upotrebljava za ispitivanje astme, COPD i drugih respiratornih problema kod pacijenata.

Standardna merenja: SVC, FVC, MVV, MV i BD testovi.

Opciona merenja: respiraciona rezistanca, nazalna rezistanca, respiratorni pritisak, SpO2, ekspiratorna temperatura i NEP.

Snimanje više od 200 podataka na fleš memoriji.

Veliki kolor ekran TFT 10.4 inča.

Bi direkcioni lilly-pneumotahni tip senzora.

Grupa: Spirometri

Spirometar HI-101 se upotebljava za ispitivanje astme, COPD i drugih respiratornih problema kod pacijenata, procene stanja kod pušača srednjih godina i pacijenata sa hroničnim kašljem i šlajmom. Testovi: SVC, FVC, MVV i BD inhalacioni test.