Proizvođač: Ca-Mi

Aspiratori, Inhalatori
Italija

CA-MI je italijanska kompanija koja je u proteklih 18 godina investirala u razvoj i poboljšanje novih proizvoda, među kojima se izdvajaju: hirurški i portabl aspiratori, inhalatori, germicidne i IR-UV lampe.

Proizvodni program obuhvata hirurški i portabilni aspiratori, geremicidne lampe, inhalatori, kompresorski inhalatori, maske za inhalatore, ovlaživači vazduha, pumpice za izmuzavanje dojki.

Aspirator za ambulantno vozilo, prenosiv, napaja se na 230V AC ili 12V DC i poseduje akumulatorske baterije od 12V DC. Automatsko punjenje baterija. Protok 16lit/min. Kućište od visokootporne plastike, sadrži polikarbonatnu autoklavibilnu posudu od 1 litre sa zatvarajućim ventilom za slučaj prepunjenosti.

Grupa: Aspiratori

Aspirator za ambulantno vozilo, prenosiv, napaja se na 230V AC ili 12V DC i poseduje akumulatorske baterije od 12V DC. Automatsko punjenje baterija. Protok 36lit/min. Kućište od visokootporne plastike, sadrži polikarbonatnu autoklavibilnu posudu od 1 litre sa zatvarajućim ventilom za slučaj prepunjenosti.

Grupa: Aspiratori

Hirurški aspirator italijanskog proivođača CA-MI, napaja se na 220V AC. Protok 40lit/min Kućište od visokootporne plastike, sadrži polikarbonatnu autoklavibilnu posudu od 1 litre sa zatvarajućim ventilom za slučaj prepunjenosti.

Grupa: Aspiratori

Hirurški aspirator italijanskog proivođača CA-MI, napaja se na 220V AC. Pogodan za upotrebu u bolnicama i ordinacijama. Ugrađeni točkići za transport. Kučište od visokootporne plastike, sadrži dve polikarbonatne autoklavibilne posude od 2 ili 4 litre sa zatvarajućim ventilom za slučaj prepunjenosti. Antibakterijski filter, pripadajuće silikonske cevi, konusni završetak. Regulator respiracije i manometar na prednjoj ploči. Pedala za nožno upravljanje.

Grupa: Aspiratori

Novi Speedymed je električno napajan kompresor sa rasprskivačem za aerosolnu terapiju. Instrument je dizajniran za lak transport i rukovanje i preporučuje se za atomizovanje antibiotika i bronhodilatora. Napravljen je od materijala visoko otpornog na temperaturu, električno izolujuće plastike u skladu sa poslednjim Evropskim sigurnosnim standardima. Instrument je dizajniran za kontinualnu upotrebu.

Grupa: Inhalatori