Proizvođač: Erka

Stetoskopi
Nemačka

ERKA je tradicionalni proizvođač izuzetne medicinske opreme najveće preciznosti i kvaliteta koje pasionirano proizvodi više od 120 godina. Među profesionalnim korisnicima, Erka brend asocira na inovativnost, kontinuitet i pouzdanost. Kao pionir u mehaničkom merenju krvnog pritiska, milioni Erka uređaji su dokazali svoj kvalitet širom sveta i postavili standard za dalji napredak.

Za ERKA proizvode, najbolje je tek dovoljno dobro. Od kvaliteta sirovina do odabira snabdevača; od uslužnosti i upotrebljivosti proizvoda do pakovanja i proizvodnih procesa koji ne škode životnoj sredini, Erka teži izuzetnosti u svakom pogledu. Iako Erka zasigurno ne nudi najjeftinije proizvode na tržištu, oni su na kraju krajeva najpogodniji za klijente. Efikasnost se isplati na duge staze.

Proizvodni program obuhvata aneroidne merače pritiska, stetoskope za decu, stetoskope za odrasle, kardiološke stetoskope, infuzione manžetne, manžetne za merače pritiska.

Grupa: Stetoskopi

Standard za auskultaciju.

Kombinacija geometrije zvučne komore i ERKA tehnologije sa duplom membranom omogućava optimalnu auskultaciju kako niskih tako visokih tonova. Stetoskop je neprevaziđen za merenje krvnog pritiska i kardiologiju. Savršenstvo unutrašnjih vrednosti savršeno dopunjuje spoljni dizajn ovog visokotehnološkog stetoskopa.

Mesingano zvono sa završnom obradom visokog sjaja koja ne sadrži pore omogućava savršenu površinsku higijenu.

Sensitive Dupla membrana Dva paralelna unutrašnja kanala

Grupa: Stetoskopi

Za osluškivanje krvnog pritiska.

ERKA.phon je optimalni stetoskop za merenje krvnog pritiska, pošto je njegovo ravno zvono lako postaviti ispod manžetne. U interakciji sa ostalim komponentama visokog kvaliteta, ERKA.phon standardne membrane instalirane sa konveksnom osnovnom garantuju najbolje moguće osluškivanje u širokom spektru frekvencija.

Zvono je dostupno u dve varijante: od hromiranog mesinga sa završnom obradom visokog sjaja ili od jonizovanog aluminijuma.

Veliki izbor boja na raspolaganju.

Grupa: Stetoskopi

Jednostavan za korišćenje. Univerzalan.

Porodica ERKA.phon proizvoda nudi širok izbor modela za različite oblasti primene stetoskopa.

Erkaphon duo

Dostupan u varijantama za decu i odrasle, ERKA.phon Duo sadrži promenljivo duplo zvono. Strana sa otvorenim levkom specijalno je predviđena za niske frekvencije, strana membrane predviđena je za čitav spektar frekvencija. Spoj komponenata visoke tehnologije serije ERKA.phon osigurava najbolju moguću akustiku.

Zvono je dostupno u dve varijante: od hromiranog mesinga sa završnom obradom visokog sjaja ili od jonizovanog aluminijuma.

Veliki izbor boja na raspolaganju.

Erkaphon duo za odrasle Erkaphon duo za decu Erkaphon duo